Bij Lebara is ruimte voor iedereen
Verschillende opleidingsniveaus, achtergronden en culturen.

Waarom jij bij Lebara zou moeten werken

Jij ziet kansen. Voelt de noodzaak om te slagen. Bent wakker als iedereen slaapt. Meestal is de manier waarop jij het hebt bedacht precies de goede manier. Als het goed voelt, is het goed. Ook al is het helemaal anders dan hoe ‘de rest‘ het doet. Hoe ‘de rest’ eruit ziet. Hoe ‘de rest’ praat. Met wie ‘de rest’ omgaat. En wat voor merken ‘de rest’ kiest.

Je bent niet bang om anders te zijn, om anders te doen of om anders te denken. Een helder doel heb jij voor ogen, je wil groeien en het maximale uit jezelf halen. Want dat ben jij waard. Zoek je een plek waar jij dat allemaal kunt zijn? Lebara biedt dan de ideale omgeving voor jou. Een plek om jezelf te zijn en om te groeien.

Wat medewerkers van Lebara vinden

Ik ben bij Lebara begonnen als interim tester. Met de ontwikkeling van het Lebara Sim Only product en een website migratie is er genoeg voor mij om te testen. Vooral vind ik de informele sfeer bij het bedrijf geweldig.

Rebecca - Tester

Ik ben ooit bij Lebara begonnen als afstudeerstagiair. Na het behalen van mijn scriptie voor de opleiding Commerciële Economie, kon ik meteen beginnen bij Lebara aan mijn eerste full time baan.

Jesse - Online Marketeer

Young Kings & Queens

Wanneer je verder kijkt dan de horizon, zie je de toekomst. Daar waar de zon opkomt zien wij de kinderen van nu en de jeugd van morgen staan. Wij kijken ook naar hoe we kunnen bijdragen aan de toekomst, daarom zetten wij ons nú in voor de jeugd met voetbal. Voetbal is een spel van uitdagingen én plezier, van vallen én opstaan en van creativiteit én teamwork. Met de Footbal Clinics volgens de Valencia CF Academy Methodology schromen we niet om de kinderen een hand toe te reiken om mooie ervaringen op te doen, maar bovenal belangrijke waarden te leren om succesvol het leven door te gaan.

Wacht niet langer. Solliciteer direct en wordt onderdeel van ons team.

Spreekt Lebara jou aan?

Bekijk al onze vacatures